CHIDóZ BREDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Breda. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 8:26 Super lekkere, goed gevulde en warme burrito. Thx Chidoz!
28 nov 2022 om 0:03 Twee dezelfde burritos besteld, waarvan 1 met extra saus. Geen verschil gemerkt tussen beide burritos, ondanks dat daar dus wel voor was bijbetaald.
25 nov 2022 om 22:43 Eten was prima, maar koud doordat de bezorger aan de verkeerde straat stond en bleef staan zelfs na telefonisch extra instructies.
20 nov 2022 om 17:42 Ik heb een voedselvergiftiging opgelopen van de maaltijd van gisteren. Vannacht behoorlijk ziek geweest. Vandaag voel ik me ook nog ontzettend beroerd.
14 nov 2022 om 1:29 Goed gevulde burritos, geweldige sauzen, snel bezorgd door aardige bezorger.
13 nov 2022 om 9:40 Grote en rijkgevulde burrito besteld, aanrader!
12 nov 2022 om 22:58 Heerlijk!
12 nov 2022 om 20:32 alles was goed, helaas miste ik een saus, blikje drinken en nacho
6 nov 2022 om 20:11 Ik was zelf een aantal minuten voor het ophaalmoment aanwezig, maar het eten werd nog bereidt dus het was goed warm toen we naar huis reden. Weer genoten van de burritos. Helaas miste er een zakje nachos.
3 nov 2022 om 7:48 Er miste een saus (mango dip bij nacho's) en het eten was erg lauw (te koud).
28 okt 2022 om 20:32 Top service en lekker eten!
23 okt 2022 om 18:55 Mandy