CHIDóZ BREDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 591 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Breda. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 20:11 Missing items of my order
10 jun 2024 om 19:59 Always good, love how generous they are with the goats cheese and other toppings! [Power burrito]
8 jun 2024 om 8:56 Snelle bezorging, quesadilla was koud en had niet lekker. Burrito was wel warm en erg smaakvol
2 jun 2024 om 19:21 Heel lekker! Ik bestel vaak. Maar altijd vergeten ze een ingrediënt waar ik wel voor heb betaald. Maarja het is super lekker dus daarom blijf ik wel bestellen.
31 mei 2024 om 23:03 Helaas, bijna 2u gewacht op de bestelling. Het eten was wel lekker.
28 mei 2024 om 22:52 Food was really good. I can recommend
24 mei 2024 om 19:54 Heerlijk gegeten. Ik had gevraagd of er geen koriander bij een bepaald gerecht gedaan kon worden. Er zat een lief briefje bij de bestelling dat er inderdaad geen koriander in zat. Heel attent!
23 mei 2024 om 12:06 Heerlijk! Niet goedkoop, maar smaakt vers en altijd naar de tevredenheid.
21 mei 2024 om 11:26 Was super lekker & vers eten!
19 mei 2024 om 10:30 Zeer lekker en voldoende
8 mei 2024 om 18:08 Snel bezorgd, prima porties, burrito en nachos waren lekker! Doen we nog een keer
6 mei 2024 om 22:01 eten zoals altijd met verse producten en zeer smaakvol